Tečajniki v Pakli

V petek smo se tečajniki AŠ Tjaša, Valentina, Tatjana, Dušan, Aleš K. in jaz odpravili v Paklenico. Starejših članov, bolj plezalsko izkušenih, ni bilo znami, da bi nam napeljali kakšno smer, saj se zadnje čase bavijo s čisto drugimi dejavnostmi. Zlatota žena ni pustila, precednik samo se fotografira, hodi po žurih, občasno opravlja delo barmena, preganja ženske, itd. Bor namesto, da bi zbiral nove vzpone se je odločil da raje zbira policijske pike. Golobčaka Monika in Aleš R. sta plezalke zamenjala za plesne čeveljce. Še Tadej, zadnji, ki bi to od njega pričakoval je namesto planinskih kart začel uporabljati turistično karto Slovenije. Da ne omenjam, da so štirje že na Sardinji 'prodali' svojo alpinistično opremo.

Prvi dan smo čisto v stilu Freeapprovda plezali večraztežajne štirke. Večer je bil klasično Freeapprovdovski z veliko smeha, pijače, hrane in seveda odlične družbe.

Drugi dan smo zjutraj imeli pohodniško orientacijski del, potem pa smo dve navezi plezali Barba Antin v Velikem Čuku, ena naveza pa se je odločila za plezanje v Kuku. Dan smo zaključili pri Dinku na ribah.

Res je težko bit tečajnik.

Fotografirala: Aleš in Iztok

Komentarji

comments powered by Disqus
Oceni sliko:
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...