Začetni tečaj športnega plezanja

Športno društvo Freeapproved vabi k vpisu v društvo in na

ZAČETNI TEČAJ ŠPORTNEGA PLEZANJA

Namen začetnega tečaja športnega plezanja je seznaniti udeležence o opremi športnega plezanja, tehniki plezanja ter o pravilni uporabi varovalnih pripomočkov, kar je osnova za varno plezanje.

Zakaj prav na naš tečaj?

Ker smo super družba in po opravljenem tečaju ostanemo dobri prijatelji, skupaj hodimo plezat po svetu in se imamo super! Kot dodaten tehten razlog naj navedemo še super ugodnosti in popuste za nakup najkvalitetnejše športno plezalne opreme.

Plezati nepripravljen in s premalo znanja je nespametno in nevarno početje!

Na začetnem tečaju športnega plezanja pridobite potrebno znanje za varno in prijetno udejstvovanje na umetni in naravni steni, spoznate nove prijatelje s podobnimi interesi in uživate v naravnem okolju.

Program tečaja je razdeljen na teoretični in praktični del, tako da udeleženec osvoji teoretična in praktična znanja s področja športnega plezanja. Obravnavane bodo naslednje vsebine, ki jih vodijo priznani inštruktorji športnega plezanja in drugi profesionalno usposobljeni predavatelji:

  • oprema športnega plezanja in njena uporaba
  • zgodovina in prvi začetki športa
  • osnovne tehnike plezanja
  • varovanje in vrvne tehnike
  • osnove treninga športnega plezalca
  • prva pomoč

Skupni izleti

V času tečaja organiziramo več skupnih izletov v plezališča na katerih utrjujemo praktično znanje. Plezali bomo v plezališčih v Sloveniji in tujini.

Poleg teh aktivnosti se tečajniki lahko pridružijo tudi drugim skupnim turah, ki se dogajajo redno vsaj enkrat mesečno. Na društvenih sestankih pa se v prijetnem vzdušju družimo in skupaj delamo plane za prihajajoči vikend.

Česa ste kot udeleženec tečaja športnega plezanja deležni?

V ceno tečaja niso všteti stroški prevoza, prenočevanje in prehrana. Udeležencev nudimo tudi poseben popust pri zavarovanju v tujih gorstvih za helikoptersko reševanje.

Za več informacij nam pošljite sporočilo na info@freeapproved.com

Prijave

Prijave sprejemamo prek spodnjega kontaktnega obrazca ali na info@freeapproved.com

Spoštujemo vašo zasebnost. Zato vaših podatkov ne bomo uporabili za noben drug namen kot za odgovor na vaše sporočilo.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...