Pravno obvestilo

 

Kolikor športno društvo Freeapproved (ŠDF) izrecno ne odloči drugače, so slike in tekst na tej strani, ki predstavljajo reportažo z plezalnih, smučarskih in ostalih podvigov, last posameznikov, ki so jih prispevali in ŠDF za njih ne prevzema nikakršne odgovornosti. Tretje osebe zato takih vsebin ne smejo uporabiti brez ustrezne privolitve posameznika in/ali ŠDF. Komentarji k takim vsebinam so stališča posameznikov in ŠDF za njih ne prevzema nikakršne odgovornosti. 

Ostale vsebine, objavljene na spletni strani so last ŠDF in jih brez dovoljenja ŠDF ni dovoljeno uporabiti v komercialne namene. Tudi pri uporabi teh vsebin v nekomercialne namene je potrebno v celoti spoštovati avtorske in druge pravice posameznikov in/ali ŠDF. Objava teh vsebin na drugih spletnih portalih se ne šteje za uporabo v nekomercialne namene.

ŠDF ni odgovoren za občasno nedelovanje strani ali netočnost in ali nepopolnost informacij, ki so objavljene na tej strani in tudi ne odgovarja za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi takih morebitnih netočnih ali nepopolnih informacij in/ali nedelovanja spletne strani ŠDF ali ki bi izvirala iz podatkov, objavljenih na spletni strani. Enako velja za posameznike iz 1. odst. tega obvestila. 

Spletna stran ŠDF lahko vsebuje povezave do določenih drugih spletnih strani. Ne glede na katerokoli morebitno drugačno navedbo na spletni strani ŠDF ali kjerkoli drugje, ŠDF ni odgovorno za te spletne strani, še zlasti ne za točnost in popolnost informacij na teh spletnih straneh in v zvezi s tem ne prevzema nikakršne odgovornosti. 

Kopiranje ali prepisovanje vsebine spletne strani, deloma ali v celoti, brez dovoljenja ni dovoljeno! Freeapproved ŠD ni organizator, spletna stran deluje kot posrednik med različnimi organizacijami, klubi ali posamezniki. Za točnost napisanih podatkov ne odgovarjamo. 

ŠDF si pridržuje pravico, da kadarkoli brez obvestila ter po lastni volji spremeni katerekoli podatke na tej spletni strani. Za take spremembe veljajo določila tega obvestila.

Zadnja sprememba: 1.1.2015

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...