Neodvisne Freeapproved-ovke

Boljša, lepša, pametnejša in predvsem iznajdljivejša družba Freeapproved-a, natančneje Freeapproved-ovk: Monika, Eva K., Tatjana in Tjaša, smo se potem, ko smo večino poletja preživele v moški družbi, odločile, da končno izstopimo iz njihove sence.

Glede na vremenske razmere, smo po tehtnem razmisleku prišle do ideje, da bomo namesto snorklanja, sobotno popoldne preživele pri Bricu... kar je verjetno botrovalo k še hujšim poplavam :)

Da bi iz ostali treh naredila vrhunske plezalke, nas je Monika kaj hitro vzela v svoje roke, tako da smo morale preplezati večje število bolderjev. Monikini šoli plezanja so se kmalu pridružili tudi naključni obiskovalci, kjer se je oseba X najprej zagrela za bolderje, nato pa, posledično zaradi našega navdušenja, še za AŠ FAT...

Pridobivanje novih članov je bilo tako zadovoljujoče, da smo načrtovano tortico z lahkoto preskočile. Namesto tega smo se odločile za nedeljsko kosilo pri Moniki, kjer je padla nova ideja o popoldanskem izletu na Nanos.

Pa naj še kdo reče, da ženske na kupu prinašajo dež... me smo dokaz, da lahko "babji čvek" prežene oblake in umiri poplave, saj sta nas na Nanosu pričakala jasno nebo in pogled na morje.

Ker nam je pri vzponu na Nanos drastično upadel nivo sladkorja in ker nismo srečale nobenih postavnih in potencialnih gospodičev X - bodočih FAT-ovcev, smo se po tolažbo odpeljale na slastno tortico v Portorož, kjer se je ženska družba povečala še za eno FAT-ovko, Majo in njeno Pio ;)

PS: fantje, ker vemo, da ste se ta vikend počutili zapostavljene, vas naslednji vikend z veseljem vabimo v našo družb :))

Tjaša Keržan

Komentarji

comments powered by Disqus
Oceni sliko:
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...