AŠ,urnik plezanja in skupna tura za vikend

Od ponedeljka naprej velja novi urnik plezanja na umetni steni OŠ Pirniče. Plezanje za vse člane kluba je vsak ponedeljek od 16.30 do 18.30 ure.

Vsak petek od 16 .00 do 17.30 ure je termin za otroško šolo plezanja.  Ker imamo v četrtek zasedeno učilnico bomo imeli AŠ v petek od 16.00 do 18.00 in bomo ponavljali reševanje padlega in samoreševanje v telovadnici na OŠ Pirniče skupaj z otroki.

Po koncu se dobimo na sestanku v učilnici pivnice Zlate, da se pogovorimo o planih za vikend. Napovedano lepo vreme vabi vsakega alpinista in bodoče alpiniste v gore. Tako lepe razmere bi bilo škoda zapravljati v kakšnem plezališču. Predlagam dvodnevno skupno turo za tečajnike in vse člane kluba, da se mi pridružijo na turi po Kamniško savinjskih alpah. Dobili bi se v soboto ob 5.00 uri in odšli na bivak pod Skuto skozi Žmavčarje. Naš prvi cilj je seveda pot do Kranjske Rinke. Odvisno od razmer bi prejahali Konja in se povzpeli na Skuto in od tam sestopili na bivak. Po prespani noči v bivaku bomo v prekrasnem jutru odšli na Tursko goro, sestopili skozi sod na Kotliče in od tam na Kamniško sedlo. S Kamniškega sedla se po melišču odpeljemo v dolino.  Na sestanku v petek se bomo pogovorili o potrebni opremi in vseh stvareh potrebnih za uspešno izvedbo ture.

Komentarji

comments powered by Disqus
Oceni sliko:
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...