Zavarovanje za reševanje in OEAV

Tako kot lani se bomo tudi letos imeli možnost člani Freeapproved zavarovati za primer helikopterskega reševanja po vsem svetu prek avstrijskega Alpenvereina s popustom.

Ker na žalost politično usmerjena arhaična slovenska PZS enakovredne možnosti ne nudi, bomo to znova storili pri sosedih Avstrijcih. Tudi letos računamo na popust za skupinsko zavarovanje, ki mi ga je moj kontakt na OEAV že obljubil.

Da bi bili vsi zavarovani že takoj v začetku leta, bomo s postopkom pričeli malenkost prej. Vsi tisti, ki se želite zavarovati ali če želite zavarovanje obnoviti, si lahko podrobnosti preberete tukaj in ko se odločite ZA - prosim izpolnite prijavnico.

Prijavnica bo za izpolnjevanje aktivna do 10. decembra. Po tem datumu si boste lahko članstvo urejali zgolj individualno in brez popusta. Denar za zavarovanje ter članarino za 2009 bomo pobirali na občnem zboru.

Zavarovanje se priporoča za vse, ki smučate, turno smučate, plezate ali se ukvarjate z gorništvom ter alpinizmom, hodite na odprave in druga potovanja v tujino.

Komentarji

comments powered by Disqus
Oceni sliko:
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...