Seapproved sindikalne počitnice

Freeapproved je športno društvo širokega profila, ki skrbi za blagor svojih članov, kamor sodijo tudi ugodne sindikalne počitnice na Jadranu.Tam pod jesen bo organiziran še kolektivni nakup svinjskih polovic in masti, popust za pedikuro in ženitna posredovalnica.

[caption id="" align="alignnone" width="450" caption="Seapproved zverina :)"][/caption]

Letos smo tradicionalno sindikalno društveno jadranje razširili še z oddelkom kolonije za šoloobvezno mladino. V program smo tako dodali elemente učenja osnovne higiene, umivanje rok, obnašanje pri mizi in ostale nujno potrebne vzgojne vsebine, ki pa so bile uspešne le delno. Pogoj za udeležbo na jadranju je bil da si moški, belec, nekadilec, brez homofobnih nagnjenj in brez kužnih bolezni. Na mejling listi je bilo na to temo sicer nekaj babjega sikanja, ampak je to presvitli Precednik v stilu "demokracija to sem jazst" hitro uredil. Letos smo se nekaj bolj afnali in smo si špogali katamaran, ki je postregel z večjim udobjem in z enim (s številko: 1) vozlom večjo hitrostjo.

[caption id="" align="alignnone" width="450" caption="Zahod na Mljetu"][/caption]

Ruto Trogir - Vis - Lastovo - Mljet - Korčula - Pakleni otoci - Hvar - Šolta smo opravili v celoti. Program aktivnosti je bil precej širok, vse dejavnosti so imele pedagoško vrednost, na barki je vladala vojaška disciplina in red. Bili smo poosebljena askeza, še babe smo večinoma gledali skozi daljnogled. Nekaj se je deepwatersoloingiralo, z Džanitom sva na Korčuli naredila dva potopa, preizkušala se je uporaba novih materialov (npr. upraba Ceta za umivanje nog), Boro je ugotovil da mazanje z bučnim oljem takojšnje vpliva na porjavelost, zlomili smo jambor, jadrali pri 30+ vozlih, pozobali enormne količine hrane in nekaj malega tudi popili. Na poti smo srečali tudi Rastkota, Sašo in Evo K. Zadnji dan smo zaključili s plovbo v nevihti. Srečni, da smo preživeli, smo v marini požrli vse zaloge in razbili dva glaža. Družabno življenje in nebrzdane orgije na Hvaru pa sodijo v anale Pingvina in Delfina, ki jima nič ne uide.

[caption id="" align="alignnone" width="450" caption="Podvodni svet na Šolti"][/caption]

Galerija s komentarji (Facebook)


Jadranje Freeapproved 2010

Komentarji

comments powered by Disqus
Oceni sliko:
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...