Piknik

Vsa klapa FAT je vabljena na piknik v soboto 6.6.2009. Piknik se bo dogajal na Žagarskem vrhu, kjer je koča radioamaterjev. Tam imamo na razpolago dosti odprtega in pokritega prostora  za slučaj slabega vremena. Ker sem prepričan, da večina ne ve kje je to, naj vam povem da se peljete naravnost po Litijski cesti do Sostra. V Sostru (pri gostilni Znamenšek) po glavni cesti na levo in takoj desno. Na sedlu zavijemo desno (smerokaz Javor) in na najvišji točki (cca 2,5km od križišča) smo na Žagarskem vrhu.

Prispevek za hrano in rezervacijo prostora je 10 EUR. Pijača se bo dobila po zmernih cenah v koči in jo plačuje vsak sproti in ni vključena v prispevek. Prijazna oskrbnica nam je ponudila bograč za 4,5 EUR za porcijo. Tako boste lažje pričakali naše lastne dobrote.Poskrbljeno bo tudi za vegetarijance.  Prijave in plačilo pri meni obvezna do četrtka zaradi pravočasne in dovoljšne nabave prehrane.

PROGRAM:

S piknikom začnemo ob 15. uri.  Z družabnimi igrami se bomo igrali  od 16 pa  tja do 20 ure.  Vmes si bomo ogledali kakšne diapozitive z naših avantur. Ob 20 uri podelitev priznanj za uspešno opravljene izpite alpinistov in športnih plezalcev. Na koncu nadaljujemo s plesom in petjem do jutranjih ur.

Komentarji

comments powered by Disqus
Oceni sliko:
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...