Občni zbor Freeapproved 2011 na Vršiču

Pa smo ga preživeli! Kljub obupnim vremenskim obetom, ko smo v petek letali ko kure na vse strani Vršiča raziskovat kakšne so razmere, se je namreč do danes nabrala lepa bera aktivnosti.
V petek je z vseh vrhov konkretno grmelo, plazovi so frčali od povsod, nad nebogljenimi človečki je narava zganjala pravi teror. A v samo dveh dneh so se razmere stabilizirale, sneg se je zaradi pomladnih +10*C zelo hitro sesedal in preobražal in bil tako že v soboto zjutraj, sploh pa danes, dobro pomrznjen.
Občni zbor Koče na gozdu je tokrat v soju dveh projektorjev s paralelno projekcijo navdušil rekordno število članov. Vsi ta frišni so spoznali tudi hudo Moniko, občutili ste Džanija in še pa još. Gostiteljem Tanji in Marku nismo delali prehudih preglavic, pospali smo pa (slej ko prej) tudi prav vsi.
Turnaši in alpinci so imeli oboji pester program, tako da je nedelja minila (enako kot sobota) v popolnem vremenu (z izjemo spomladanskih temperatur). Plezalo hodilo in smučalo se je vse povprek, danes je bilo na Vršiču (in Mojstrovkah) toliko ljudi, kot že dolgo ne!
Vsem lepa hvala, da ste prišli in s seboj prinesli toliko dobre volje... Spodaj pripenjam nekaj fotografij, med katerimi je nekaj fotografij avtorjev Ladota in Roka. Vam je bilo všeč? :)
PS: Zaradi omejitve na premalo slik ostale slike sledijo :) Za najbolj nestrpne so fotografije tukaj.

Komentarji

comments powered by Disqus
Oceni sliko:
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...