Martinovanje v Istri

Prvotni plan, da se v soboto odpeljemo v Limski kanal in preživimo noč v jami, je popolnoma propadel. Državni praznik – Martinovo, smo tako preživeli v Tonijevem partymobilu in se že v petek, sredi noči znašli v Puli. Po hitri namestitvi v apartmaju, smo začeli z mrzličnim iskanjem nočnega kluba, ga s pomočjo prijaznih Puljanov tudi našli in odplesali v sobotno jutro.
Uspelo nam je ujeti še tri ure spanca, nato pa smo polni energije naredili plezalski plan in jo mahnili v Limski kanal. V D sektorju je sonce pripekalo z vso svojo novembrsko močjo, 6ke pa so padale ena za drugo, dokler niso zakrvaveli prsti in zadovoljni z dnevnim izkupičkom smo se vrnili v Pulo, domov…
Po slastni večerji smo kot ena velika družina večer preživeli ob družabnih igrah, krepili trebušne mišice in ugotovili, da zna biti Jungle speed malček nevaren za plezalčeve prste.
Nedeljsko jutro nas je zopet pozdravilo s soncem, v rekordno hitrem času smo pospravili apartma in že smo bili na poti, kam drugam, kot v Limski kanal. Tokrat smo okupirali sektor A in ob prepevanju evergreen-ov smo napadali toplo skalo, se igrali s sencami in hranili miške… vse dokler sonce ni zašlo.
Ja… bilo je »ludo i nezaboravno«, tako da, kajpak vse skupaj ponovimo… =).
Družba, hvala za super vikend, Toniju in Duletu za prevoz in pa Katarini (in njeni teti) za apartma!

Komentarji

comments powered by Disqus
Oceni sliko:
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...