EKO razvrat in super vikend

Ta vikend smo izkoristili za raznorazne aktivnosti in prigode. Pričenši s spontano zabavo oziroma s Freeapproved EKO razvratom *****, kot smo ljubkovalno poimenovali petkov večer (ki se je zavlekel do jutra sobote :) . "Tečaj bowlinga" kot se je strokovneje izrazil organizacijski odbor v sestavi Monike in Aleša, je po uvodni filmski projekciji v vseh pogledih super uspel.

[caption id="" align="alignnone" width="480" caption="Slackline po službi v petek na hitro"][/caption]

Ful sem se ga napil in še danes čutim mačka po treh hruškovih sokih z ledom in dveh mareličnih, takisto z ledom! Tadej je osvojil svoje prve plesne korake, kup ljudi je naštudiralo (sicer šele po okrepitvi s pijačo) kako se meče bowling kugle.

[caption id="" align="alignnone" width="480" caption="Najboljši film v hotelskem kinu Špik"][/caption]

Ko sta večer in noč minili in smo se večinoma do 11h vsi primajali na zajtrk, je z izjemo svetlih izjem (kapo dol tistim, ki so dejansko vstali in odšli na smučarsko turo!), večina končala v bazenih in ob plezanju na steni nad vodo. Nekateri v savnah, drugi na sprehodih, skratka aktivno.

[caption id="" align="alignnone" width="378" caption="Noro se že veselim densflora :)"][/caption]

Nekaterim je bila tale vikend varianta žura, plezanja in kombinacije ostalih aktivnosti celo tako zelo všeč, da se po nekaterih kotičkih Freeapproved menda že govori, kdaj bo EKO razvrat vnovično izpeljan ...

[caption id="" align="alignnone" width="480" caption="Zabava se je preselila pod strop"][/caption]

Če bi kdo še kaj dopolnil so vam na voljo komentarji :) Fino je bilo! Hvala, da ste prišli! Tokrat sem na vas lahko ponosen kot predsednik in predstavnik hotelskega osebja :)

Dodam naj samo še to, da tudi v nedeljo nismo počivali! Obiskali smo Črni Kal, kjer smo se naplezali po dolgem in počez! Fantastično!

[caption id="" align="alignnone" width="480" caption="Anže v oblakih ..."][/caption]

Fotogalerije za ogled so:

Komentarji

comments powered by Disqus
Oceni sliko:
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...