Pridruži se enemu največjih gorskih izzivov doslej

Zanimiv projekt, ki združuje različne gorske športe, naravnost za objavo... Le dva meseca je še do enega največjih gorskih izzivov, ki bo začetek julija združil pohodnike, plezalce, alpiniste in adrenalinske športnike iz Zahodne Evrope. V okviru adidasovega projekta TERREX Mountain Project bo 15 ekip na svoj izbran način osvajalo cilj (kočo Rifugio Re Alberto) v srcu dolomitske gorske verige Rosengarten.

Načrtovanje in uresničitev gorske dogodivščine sponzorira adidas, pri tem pa je eno mesto zagotovljeno za slovensko ekipo. Pohitite, prijave so se odprle danes, 10. aprila!

Pravila igre so povsem preprosta: 15 ekip z različnimi izhodiščnimi točkami in enim skupnim ciljem, do katerega vodi tisoč možnosti. Udeleženci projekta TERREX Mountain boste imeli s pomočjo gorskega vodnika, ki bo hkrati član ekipe in trener, priložnost ustvariti unikatno štiridnevno turo do končne točke, ki jo predstavlja koča Rifugio Re Alberto v srcu gorske verige Rosengarten v Dolomitih.

Se sliši razburljivo? Bodimo drzni in kreirajmo svojo pustolovščino - za podvig pretrebujemo le dovolj poguma, skupinski duh, štiri proste dni in opremo za dogodivščine na prostem - vse to imamo!, čaka nas nora ekipa, lastno štartno izhodišče, skupen cilj in nepozabno gorsko doživetje!

Kdo je za?!

Dodatne informacije in prijave (med 10. aprilom in 7. majem): www.terrexmountainproject.si

Dogodivščina se bo odvila od 2. do 6. julija v italijanskih Dolomitih.

Komentarji

comments powered by Disqus
Oceni sliko:
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...