Ljubavni kotiček ali smučanje z Liebesecka

V soboto sva šla z Albrehtovim Maretom spet na sever, kjer je sneg! Medtem ko sva midva drvela po cesti in štela tunele, je Goran še sladko spal, zato mu za rojstni dan kupiva budilko ;)
Takoj za drugim tunelom je še vedno zimska idila (to pomeni tudi zimski mraz!). Parkirišče je bilo že polno, le čisto pri rampi so hranili prostor za naju. Veliko ljudi je imelo ta dan isti cilj kot midva, tako da kakšne romantike niti ni bilo. Kljub temu se je našlo še presenetljivo veliko nezvoženega. Za razliko od večine nisva smučala po poti vzpona, ampak sva šla s škrbine desno navzdol in preko lepega prehoda do doline. Žal sta sonce in veter pustila posledice, tako da je bilo nekaj skorje, ki nama ni dovoljevala sproščene smuke, kljub nekaj lepim pršičastim zavojem.
V vsakem primeru gre za zelo lepo turo, s super smučarskimi tereni in fantastičnim razgledom z vrha. Po dolgem času tudi ni pihalo in sva lahko na vrhu nekaj časa uživala. Tako kot večina sva smučala s škrbine, trije pa prav z vrha, čeprav razmere niso bile videti najboljše. Skratka, priporočljivo.
Tudi tokrat objava še na blogu.

Komentarji

comments powered by Disqus
Oceni sliko:
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...